Kuş Sahiplenme

Ücretsiz Sultan Papağanı Sahiplendirme-Sahiplendirme İlanları

Ücretsiz sultan papağanı sahiplendirme ilanları ile hiç para vermeden sultan papağanı alabilmek mümkün. Eğer siz de sultan papağanı sahibi olmak istiyorsanız hazırladığımız bu içerik tam size göre.

Sultan Papağanı Sahiplendirme Ücretsiz

Size dostluk edecek bir kuş almak istiyorsunuz ama türünü mü belirleyemediniz? O zaman tercih edeceğiniz papağan türleri başında Sultan papağanlarının geleceğini bilmelisiniz.

 En çok tercih edilen evcil kuş muhabbet kuşlarıdır. Sultan papağanı da en çok tercih edilen evcil kuş türlerinden biridir. Yaşam alanında olmayı tercih etmelerine rağmen ev ortamına da çok kolay alışırlar. Sıcakkanlı ve sevimlidirler, ıslık çalıp konuşabilirler. Hayatınıza neşe katmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

Sultan Papağanı Sahiplendirme Ücretsiz
Sultan Papağanı Sahiplendirme Ücretsiz

Pet shoplardan satın almayı tercih etmek yerine ücretsiz olarak sahiplenmenizi öneririz.

Sultan Papağı Sahiplenme

Sultan papağanları sarı, beyaz ve gri renkte tüylere sahiptir, oyun oynamayı çok severler. Diğer papağan türlerine göre evcilleşmeye daha yatkın olan sultan papağanları insanlara çabuk alışır ve onları severler.

Cinsiyet ayrımı tür olarak diğer kuş türlerine göre zorlayıcı olsa da DNA testi ile yapılabilmektedir. Kanatlarının rengi, ötüş şekilleri ve ses tonları da cinsiyet ayrımında belirleyicidir.

Sultan Papağanı Sahiplenme Ücretsiz
Sultan Papağanı Sahiplenme Ücretsiz

Sevecen bir kuş türü olan sultan papağanını ücretsiz olarak sahiplenmek en doğrusu olacaktır. Bu her hayvan için böyledir. Lütfen satın almayın, sahiplenin.

Antalya Sultan Papağanı Sahiplendirme

Sultan papağanını sahiplenmek yaygın bir tür olduğundan Türkiye’nin her şehrinde mümkün.  Antalya için de belirli sahiplenme siteleri bulunuyor.

Dişi Sultan Papağını Sahiplendirme

 Sultan papağanlarında cinsiyet dişi ve erkek olarak görülür. Dişi sultan papağanıyla erkek sultan papağanı arasında belirgin farklar bulunur. Dişi sultan papağanları erkek sultan papağanlarına göre daha soluk renkte doğarlar ve çok sık konuşmazlar. Şen şakrak sürekli konuşan bir papağan istiyorsanız cinsiyetini erkek sultan papağanları seçmelisiniz.

Sultan Papağını Sahiplendirme Bursa

İnsanlar yavru sultan papağanlarını ücret karşılığında alıyor ya da sahipleniyor fakat bir süre sonra bakamayacağını düşünerek ya bir başkasına satıyor ya da sahiplendirmek istiyor. Eğer sahiplenmek istiyorsanız yuva arayan neredeyse Türkiye’nin her şehrinde birçok sultan papağanı bulunuyor. Bursa’da da sahiplenmeyi bekleyen farklı yaş aralıklarında sultan papağanı bulunmakta.

Sultan Papağanı Özellikleri
Sultan Papağanı Özellikleri

Sultan Papağını Sahiplendirme İstanbul

Büyük bir şehir olduğu için özellikle İstanbul’da çok rahat bir şekilde sultan papağanı bulup sahiplenebilirsiniz.

Ücretsiz Sahiplendirme Sultan Papağanı

Eğer bir sultan papağanına sahipseniz ya da sahiplenmek istiyorsanız bunun için belirli siteler mevcuttur. Artık bakamayacağınızı düşünüyorsanız ona güzel bir yuva aramak için ücretsiz sahiplendirme ilanı verebilirsiniz. Siz kendiniz sahiplenmek istiyorsanız da yuva arayan birçok sultan papağanı mevcut. Yeter ki satın almayın ücretsiz olarak sahiplenin.

Ankara Sultan Papağanı Sahiplendirme

Tek başına sahiplendirilen sultan papağanları olduğu gibi dişi erkek olarak ikili şeklinde sahiplendirilenler de mevcuttur. Ankara büyük şehir olduğu için sahiplenmek istediğinizde sıkıntı yaşamazsınız.

Sultan Papağını Sahiplendirme Kaç TL?

Papağan fiyatları türlerine göre değişkenlik göstermektedir. Pet shoplardan alacaksanız sultan papağanı fiyatları 400-1000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Bir yuva arayan yavrular, papağan sahiplendirme fırsatı sunan sahiplendirme siteleri varken satın almanızı önermeyiz.

Sultan Papağanı Kaç Kelime Öğrenir?

Genelde 3. ayda konuşmaya başlayan sultan papağanları 500-600 kelime öğrenebilirler.

Sultan Papağanı Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Sultan papağanını alırken dikkat edilecek en önemli noktalardan biri sultan papağanı kafes temizliğidir. Almadan önce önünüzde dışkılamasını izleyin ve dışkı durumuna, canlılığına göre almaya özen gösterin. Kafesinin içine gaga taşı alarak onun vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Kalsiyum deposu olarak da kafesinin içinde kalamar kemikleri olmasına özen gösteriniz.

Sultan Papağanı Kaç Aylıkken Alınır?

Sultan papağanını sahiplenirken size daha iyi alışması için 5-6 aylık bir yavruyken sahiplenmeniz daha uygun olacaktır.

Doğan Uludoğan

Reklam ve kaldırılmasını istediğiniz içerik için: doganuludogan01@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu