Burcu Biricik Çocuğu

35’inci yaşına giren oyuncu, partide arkadaşlarına sürpriz yaptı. Pastayı kesmeden önce, “Sizi çok seviyorum. Yıllardır hayatımdasınız, olmaya devam edin. Luna’nın böyle güzel ailesi olacağı için mutluyum” dedi. Burcu Biricik, doğum günü pastasının üzerine de kızı Luna’nın adını yazdırdı.

Luna ismi dilimize İtalyanca ve Latince dillerinden geçmiştir. Kur’an’da geçmese de anlamı bakımından Luna isminin konulmasında herhangi bir sorun yoktur. Bu nedenle de Luna dinen caiz isimler arasında yer almaktadır. Luna, TDK sözlük anlamı olarak dolunay ya da ay anlamına gelir. Modern bir söyleyişi olan Luna ismi anlamı da güzel olduğundan dolayı son dönemlerin popüler isimleri arasında sayılmaktadır. Aynı zamanda Dolunay, Lena ya da Lina ismi de Luna ismiyle uyumlu isimlerdir ve bunlar ile beraber kullanılması da mümkündür.

Luna İsminin Harf Analizi Nedir?

L: İsmi L harfi ile başlayan kişiler sanata düşkün ve sanatsal becerileri yüksek kişilerdir.
U: Durgun, monoton ve ağır hareket eden kişilerdir. Bu kişiler kalabalıktan ve fazla insandan, aynı zamanda değişimden hoşlanmaz.
N: Sağduyulu ve anlayışlı kişilerdir. Aynı zamanda iyi bir dinleyici olmaları nedeniyle çevreleri tarafından da çok sevilirler.
A: Enerjik kişiler olurlar ve hayatta enerjileri de oldukça yüksektir. Bu kişiler uyumaktan çok fazla hoşlanmazlar ve çalışkanlardır.

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

07 Mayıs 2024 - 23:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT