hocam sizde az değilsiniz.

Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı programına canlı olarak bağlanan kadının sorusu, Mustafa Karataş’ı şoke etti. Karataş’ın kadına verdiği cevap ise izleyenler gündeme bomba gibi düştü.
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı, dini konularda akıllara takılan soruların cevaplandırılmasıyla tanınıyor. Programın son bölümünde olanlar gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz bölümde canlı yayına bağlanan kadın sorusuyla kafaları karıştırdı.. Yıllar sonra eşine itiraf etmek istedi
İsmini vermek istemeyen kadın, uzun zaman önce evlendiği kocasından sakladığı büyük sırrını milyonların önünde paylaştı. Evlenmeden önce başka biriyle birlikte olduğunu anlatan kadın, bakire olmadığını kocasından sakladığını belirtti. Kadının bu itirafından sonra Karataş, bir süre düşünüp cevabını verdi. Ancak Karataş’ın yanıtı da gündemde tartışma konusu oldu. İşte detaylar… Kanal 7 ekranlarında dini soruları yanıtlayan Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın Muhabbet Kapısı programında canlı konuğu şok itirafla geldi. Adını belirtmeyen kadın Karataş’a “Ben birine kandım. Eşim beni bakire sanıyordu fakat değildim. Eşim hala bilmiyor, vicdan azabı çekiyorum. Ne yapmalıyım?” sorusunu sordu. Bir süre düşünen Karataş ise “Evlenmeden önce nişanlın sana sorsaydı da yalan söyleseydin yalan günahı olurdu.” dedi.

Sonrasında “Ama evlendikten sonra bunu eşine anlatmana gerek yok. Her günah içki gibi sarhoş etseydi ayık insan bulunamazdı.” şeklinde devam etti. Dolasıyla biz sadece içki içenin günahını anlıyoruz. Önemli olan yalan söylememek. Eşin sana sorduğunda bu konuyu konuşmak istemediğini dile getirebilirsin.” sözleri oldu.

Karataş’ın bu yanıtından sonra izleyiciler arasında büyük tartışma oluştu.

Ödünç Kitap
Sarışın bayan kütüphaneye gider ve kütüphane görevlisine:
– Merhabalar! Geçen hafta sizden ödünç aldığım kitap çok sıkıcıydı. Hayatımda bu kadar sıkıcı bir kitap okumamıştım. Ne biçim kitap bu? İçinde hep insanların ismi geçiyordu, diye sitem eder.
Kütüphane görevlisi kitaba bakar ve gülmeye başlar ve der ki:
– Durum anlaşıldı, biz de kim bizim 118 bilinmeyen numaralar telefon rehber kitabını yürüttü diyor, arayıp duruyorduk… Sarışının bir ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir. Bir gün teneffüs saatinde bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu görür. Çocuğun iyi olup olmadığını öğrenmek üzere yanına yaklaşır ve çocuk bir probleminin olmadığını söyler. Bir süre sonra sarışın çocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu görür, içi rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak,
– Senin arkadaşın olmamı ister misin?
diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte
– Tamam, der. İlerleme kaydettiğini düşünen sarışın öğretmen;
– Bütün çocuklar top pesinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun? diye sorar. Şaşıran çocuk hayretle cevap verir:
– Çünkü ben kaleciyim!

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

25 Temmuz 2024 - 23:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT